Binaire Opties Portal

Binaire opties Wiki

Binaire opties Wiki

Waarom de binaire opties Wiki niet helpt

De binaire opties Wiki (Wikipedia-pagina) geeft een beschrijving van dit beleggingsproduct, zoals we dat gewend zijn op Wikipedia: droog, informatief en heel summier. Je zult hier echter weinig van leren. Lees hieronder de redenen waarom de binaire opties Wiki je niet gaat helpen.

De binaire opties Wiki is heel beknopt

Wie de binaire opties Wiki opent op Wikipedia, ziet al direct dat het om een heel beknopte pagina gaat die in 4 alinea’s (ten tijde van schrijven van dit artikel) probeert uit te leggen wat dit product allemaal omvat. Daarin staat wat basisinformatie, maar echt veel kun je het niet noemen. Bovendien wordt maar 1 bron geciteerd, en dat is een sterk verouderde bron: de binaire opties AFM pagina. Nog een teken dat er niet heel veel tijd en moeite is gestoken in deze binaire opties Wiki.

De binaire opties Wiki klopt niet

De binaire opties Wiki – net als veel op Wikipedia – klopt niet. De schrijver heeft duidelijk een paar regels over het product gelezen, en dacht daarmee een goede, informatieve bijdrage aan Wikipedia te kunnen leveren. Zo staat er bijvoorbeeld in de Wiki dat er 2 soorten binaire opties zijn: High / Low (digitaal) en One Touch. De schrijver heeft vergeten te vermelden dat er ook optiesoorten als Range, Turbo’s, Double Touch / No Touch, Pair Trading, Long Term en enkele brokerspecifieke soorten als Binary 0-100 en Option+ bestaan. Een duidelijk gevalletje van te weinig voorbereiding, waardoor bezoekers van Wikipedia verkeerd geïnformeerd worden door de binaire opties Wiki.

De binaire opties Wiki belicht te weinig kanten

Wat we ook aan de binaire opties Wiki missen, is een stuk over hoe je moet handelen. Denk aan de verschillende binaire opties strategieën bijvoorbeeld. Er worden zelfs geen enkele binaire opties brokers genoemd in het verhaal. Wat ons betreft is het dan ook een veel te eenzijdig stuk en doet deze pagina op Wikipedia dit mooie beleggingsproduct totaal geen recht! Wie zich meer wil verdiepen in dit product, raden wij dan ook aan andere bronnen erbij te pakken dan de beknopte, onjuiste en eenzijdige binaire opties Wiki.

Wat kun je beter lezen?

Vergeet Wikipedia en laat die binaire opties Wiki links liggen als je informatie over dit onderwerp zoekt. Begin eens met onze site door te lezen. Deze wordt met zorg samengesteld en dagelijks up to date gehouden. Zo weet je zeker dat je met de meest actuele informatie van doen hebt. Klik bijvoorbeeld op 1 van de links in dit artikel voor meer informatie over het onderwerp of begin met het lezen van onze cursus Beleggen voor Beginners. Daar zul je meer uithalen dan de binaire opties Wiki!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>