Binaire Opties Portal

Beursgang Ferrari

Beursgang Ferrari

‘Aandelen Ferrari overgewaardeerd’

Rondom de beursgang van Ferrari is een hoop te doen de laatste tijd. Aandelen zullen naar verwachting midden volgende week worden aangeboden aan het publiek. De emotie (zeker bij de autoliefhebber) zegt dat we met open armen het Italiaanse merk moeten ontvangen. Koude analyses zeggen iets anders. Lees hier alles over de beursgang en aandelen van Ferrari.

Beursgang Ferrari: aandelen versus emoties

Met de beursgang van Ferrari lijkt er een soort tegenstrijdigheid gemoeid. Een merk dat als kernwaarde exclusiviteit heeft en daarom de productie op maximaal 7.000 stuks per jaar houdt, moet nu ineens aandeelhouders tevreden gaan stellen met goede cijfers onderaan de streep. Hoewel het een het ander niet hoeft te bijten, zien enthousiast en aandeelhouder hier misschien beren op de weg. Diezelfde keiharde drang naar winst heeft het Volkswagen-schandaal, ook wel ‘Dieselgate’, veroorzaakt. Is het na de beursgang van Ferrari gedaan met de kernwaarden?

Koers aandelen Ferrari na beursgang

Wat na de beursgang van Ferrari met de aandelen gaat gebeuren, is sowieso een boeiende vraag. Analisten claimen nu al dat de introductieprijs van tussen de 48 en 52 US dollar aan de forse kant is. Met een koers/winstverhouding van 30 (een redelijke verhouding komt uit op 16), hebben we te maken met een flinke investering. Een risico dus. Het is daarom niet ondenkbaar dat direct na de beursgang de aandelen Ferrari zullen dalen, om op een lager niveau te stabiliseren. Aan de andere kant: het is een emotioneel merk, in tegenstelling tot concerns als bijvoorbeeld Walmart en Shell. Ingewijden durven om die reden nog geen keiharde voorspellingen te doen.

Binaire opties Ferrari handelen?

Voorheen waren binaire opties Fiat de enige mogelijkheid om aandelen in Italiaanse auto’s te handelen, maar daar zal na de beursgang van Ferrari verandering in komen. Wie de binaire opties Ferrari gaat aanbieden, is nog de vraag. De kans is groot dat anyoption, de broker die meestal de eerste is met nieuwe dingen, de opties gaat aanbieden. Ook abcOptions is een kanshebber. Houdt het laatste nieuws in de gaten via deze Facebookpagina [opent in nieuw venster] en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>