Binaire Opties Portal

Kredietstatus Volkswagen verlaagd

Kredietstatus Volkswagen verlaagd

S&P verlaagt kredietstatus Volkswagen

De kredietstatus van Volkswagen is door Standard & Poor’s (S&P) verlaagd. De kredietbeoordelaar heeft vastgesteld dat de status vanaf nu A- is, in plaats van de A-status. Ook spreekt de beoordelaar een negatief vooruitzicht uit.

Zorgelijke toestanden

Vandaag werd de kredietstatus van Volkswagen officieel verlaagd door S&P. Daarbij is het eind nog niet in zicht: mogelijk doet het bedrijf nog 2 stappen terug op de schaal in de nabije toekomst. Het Volkswagen-schandaal, ook wel Dieselgate genoemd, drukt op de autobouwer. Het dieselschandaal heeft nu ook China bereikt, waar eveneens een onderzoek naar de fabrikant wordt ingesteld. S&P maakt zich ernstige zorgen over wat dit met de toekomst van VW doet. Of Volkswagen failliet zal gaan door deze perikelen, is nog sterk de vraag. Wel staat vast, dat de bedrijfsresultaten eronder zullen gaan lijden. Naast de hoge kosten van het vervangen van hard- en software in de auto’s, is het niet ondenkbaar dat gedupeerde automobilisten schadeclaims zullen neerleggen bij de fabrikant, zoals we in dit artikel over dieselfraude bij Volkswagen hebben uitgelegd.

Koers nog in stijgende lijn

De toekomst moet uitwijzen of de kredietstatus van Volkswagen verder verlaagd zal worden. Wel is duidelijk dat beleggers het merk nog niet in de steek laten. Ook op dit moment staan aandelen Volkswagen met ruim 1,25 procent in de plus. Dit ondanks het feit dat eerder bekend werd, dat de winst en bonussen sterk zullen lijden onder de problemen die Volkswagen zich op de hals heeft gehaald. Daarnaast heeft de fabrikant bekend gemaakt, dat veel investeringen op een lager pitje zijn komen te staan als gevolg van de problematiek.

Wat gaan binaire opties Volkswagen doen?

Terwijl beleggers verwoede pogingen lijken te doen om het merk boven water te houden, is de vraag hoe lang dit nog doorgaat. De hoge kosten en slechte vooruitzichten lijken van VW een riskante investering te maken. Waar ga jij op inzetten als je binaire opties Volkswagen kiest? Wat gaat de kredietstatus van Volkswagen de komende dagen met deze koers doen? Beleg mee bij abcOptions en maak hoge winst. Lees eerst onze ervaringen met abcOptions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>