Binaire Opties Portal

Tim Mulder

Tim Mulder

Het verhaal achter Tim Mulder van Carrière Bulletin

Misschien heb je de naam Tim Mulder al voorbij zien komen zonder dat je het weet. Het kan namelijk heel goed dat je het artikel van Tim Mulder op Carrière Bulletin voorbij hebt zien komen. In dat artikel interviewt hij Sara Vos uit Amsterdam. In dit interview ontdekken we dat deze vrouw, een alleenstaande moeder uit onze hoofdstad, een belangrijke ontdekking heeft gedaan. Is dit echt waar? Lees hieronder meer over Carrière Bulletin en Tim Mulder.

Tim Mulder zou voor Carrière Bulletin een exclusief interview hebben geregeld met Sara Vos, zo staat er te lezen. Deze vrouw, woonachtig in Amsterdam, heeft nog niet zo lang geleden iets meegemaakt wat veel Nederlanders hebben moeten meemaken. Ze verloor namelijk haar baan. Door de crisis was het vinden van een nieuwe baan niet gemakkelijk, vertelt ze. Sterker nog: ze kon nergens een goede baan vinden. Het geld raakte langzaam op, en Sara ging op zoek naar andere manieren om geld te verdienen. Zo kwam ze terecht bij Optiesadvies, een speciale online handelstool waarmee je binaire opties kunt handelen. Hier begon ze mee te handelen. Inmiddels verdient ze 7000 tot 8000 euro per maand, zo is te lezen in het interview met Tim Mulder op Carrière Bulletin.

>>Lees het volledige interview

Ook Tim Mulder wilde dit wel eens proberen. Hij kreeg een gratis account bij Optiesadvies en kon daarmee zelf aan de slag gaan. Het resultaat zie je in de video hieronder.

Klopt dit verhaal?

Is het interview van Tim Mulder met Sara Vos op waarheid gebaseerd? Wij hebben geen aanvullende informatie over deze twee personen kunnen vinden op internet. Dat hoeft natuurlijk niet meteen te betekenen dat deze personen niet bestaan, maar enige voorzichtigheid is geboden. Maar dat is altijd het geval met binaire opties. Want hoewel er hoge winsten mee behaald kunnen worden, is er altijd een risico aan gebonden. Wil jij proberen te handelen met behulp van Optiesadvies?

>>Ga nu naar Optiesadvies.com!

optiesadvies

N.B.: Het verhaal van Tim Mulder en Sara Vos en alle andere informatie in dit artikel zijn gebaseerd op de informatie verkregen van Carrière Bulletin NL. Deze informatie kon niet geverifieerd worden. BinaireOptieHandelaar.nl is niet aansprakelijk voor deze verklaringen of de gevolgen van het handelen naar deze informatie. Zorg dat je op de hoogte bent van de risico’s van binaire opties handelen, ook als je met Optiesadvies handelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>